Xiaomi не поспішає в США, плануючи спочатку завоювати Європу

Фінансовий директор Xiaomi Чу Шоу Чжи (Chew Shou Zhi) дав інтерв’ю виданню Bloomberg, в якому він розкрив деякі подробиці про майбутні плани компанії в Європейському регіоні.

Спочатку він підтвердив, що компанія планує активно розвивати ринок 5G в Китаї в році, що наступив. Але більш цікавою стала заява про те, що Xiaomi має намір підкорити ринок Західної Європи.

Чу Шоу Чжи заявив, що компанія вже домоглася величезних успіхів у Західній Європі, ставши четвертим за величиною постачальником смартфонів в цьому регіоні. При цьому успіх компанії визначається не тільки смартфонами, так як Xiaomi завоювала значну частку ринку носяться пристроїв, займаючи друге місце в регіоні.

Цікаво те, що Xiaomi є найбільшим постачальником електричних скутерів в Західній Європі, які вже зайняли більше 70% ринку в багатьох країнах Європейського регіону. Фінансовий директор Xiaomi додав, що компанія наростила продажі на 90% за останній рік.

На питання про те, чи планує Xiaomi представити 5G-смартфони в США, Чу Шоу Чжи заявив, що американським фанатам, ймовірно, доведеться почекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.