Яка країна дозволить Huawei забути про США?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато країн після скандалу і послідувала за ним торгової війни між США і Китаєм побоюються, що смартфони та інше обладнання може використовуватися для збору даних для уряду Китаю.

Телекомунікаційний гігант Huawei в особі генерального директора Джея Чена (Jay Chen) заявив у понеділок, що компанія готова підписати угоду з Індією про відсутність «чорного ходу» (virus) для спецслужб в пристроях компанії.

Дана заява була зроблена главою Huawei в Індії в ході триваючого заходи India Mobile Congress, на якому обговорювалася підготовка до розгортання мобільних мереж нового покоління 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джей Чен заявив, що Huawei абсолютно відкрита, і якщо індійський уряд захоче, вони підпишуть угоду про відсутність будь-яких лазівок, які дозволять збирати інформацію без відома користувачів і влади держави.

Індійські оператори зв’язку Bharti Airtel і Vodafone Idea раніше використовували обладнання Huawei, а також своїх європейських конкурентів Nokia і Ericsson для створення своїх мереж 2G, 3G і 4G. Також вони підкреслювали важливість наявності всіх трьох гравців в Індії для підтримки цін і якості обслуговування на належному рівні.

За кількістю інтернет-користувачів Індія займає друге місце в світі після Китаю. Очікується, що в 2019 році користувацька база зросте на 11% до 627 мільйонів чоловік. Переважна більшість використовують мобільні пристрої для доступу в Мережу, тому отримання договору на поставку обладнання 5G стане величезною перемогою для Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.