У США скоро буде працювати сервіс робо-доставки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Amazon повідомила, що після успішного тестування робота Scout, призначеного для доставки на останній милі, він офіційно приступив до роботи в Південній Каліфорнії. Автономний робот Scout буде здійснювати доставку товарів клієнтам Amazon Prime в світлий час доби з міських розподільчих центрів.

Спочатку розгортання нового виду доставки з понеділка по п’ятницю почнеться з невеликої кількості пристроїв Scout в районі Ірвін, роботи будуть самостійно слідувати по маршруту доставки і спочатку будуть супроводжуватися послом-скаутом Amazon (Amazon Scout Ambassador).

За словами представників Amazon, в клієнтському сервісі нічого не зміниться, оскільки клієнти, як і раніше, будуть мати ті ж варіанти доставки та зможуть робити замовлення, як зазвичай.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шестиколісний робот для доставки Amazon Scout оснащений повністю електричною роботизованою системою. Він здатний орієнтуватися в житлових кварталах і адаптований до різкої та сирої погоди, що було доведено в ході польових випробувань на тихоокеанському північному заході США, у штаті Вашингтон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.