Xiaomi ніяк не може вийти на ринок США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході виставки Mobile World Congress 2019 компанія Xiaomi показувала смартфони Xiaomi Mi Mix 3 з підтримкою 5G, а також флагманський смартфон Xiaomi Mi 9. Згинаючогося смартфона, прототип якого компанія демонструвала пару тижнів тому, на виставці не було.

У липні минулого року віце-президент Xiaomi Ван Сян (Wang Xiang) заявив, що компанія сподівається вийти на американський ринок смартфонів в 2019 році. Тоді висловлювалися припущення, що офіційні продажі смартфонів Xiaomi в США можуть початися в кінці 2018 або на початку 2019.

Однак нічого подібного так і не не сталося. Міжнародний директор з продуктів і маркетингу Xiaomi Донован Сунг (Donovan Sung), поспілкувавшись з Venture Beat, відповідаючи на запитання, заявив, що вихід на ринок смартфонів США залишається для компанії пріоритетним завданням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це те, над чим Xiaomi буде працювати в 2019 та 2020 роках. Точні терміни тепер не називаються, але зі слів представника Xiaomi виходить, що смартфони з’являться в американських магазинах не раніше 2020 року.

Компанія пообіцяла заповнити склади магазинів смартфонами Xiaomi Mi 9, щоб задовольнити попит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.