Huawei відкриє у Відні свій перший фірмовий магазин за межами Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що Huawei займає третє місце на ринку смартфонів, а позиції компанії досить сильні і за межами Китаю, фірмові магазини виробника є тільки на рідному ринку.

Але це незабаром зміниться. Як повідомляє джерело, Huawei готується відкрити свій перший магазин за межами Піднебесної. І відкриють його у Відні. Враховуючи, що останнім часом Huawei значними темпами нарощує продажі в Західній Європі, це бачиться цілком логічним.

Незважаючи на те, що це буде магазин смартфонів, а даний бізнес відділений від телекомунікаційного, однією з причин, по якій Huawei відкриє магазин саме в Австрії, є все те же питання щодо поставок обладнання для мереж 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справа в тому, що Австрія відстає від багатьох сусідніх країн у розвитку телекомунікаційної галузі, але хоче стати однією з перших в освоєнні 5G. Компанія одна з перших в Євросоюзі запустила торги по ліцензіях, а Huawei на даний момент є постачальником устаткування для всіх основних операторів в країні. Що стосується поточної ситуації, Австрія заявила, що прагне до європейської позиції щодо ставлення до Huawei, тільки от у ЄС поки немає спільної позиції, так що Huawei потрібно постаратися дістати якомога більше союзників у цій боротьбі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.