Київстар пропонує безлімітний інтернет при покупці смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія «Київстар» запроваджує вельми привабливу пропозицію. Купуючи в офіційному магазині найбільшого стільникового оператора в Україні мобільний пристрій, ви можете отримати повністю необмежений швидкісний інтернет протягом трьох місяців цілком — безоплатно.

Акційна пропозиція буде діяти на всій території України, скористатись цією акцією можна, як і в офлайн магазині Київстар, так і в Мережі на офіційному сайті shop.kyivstar.ua. Залежно від обраного пристрою  ви одержуєте або цілковитий безліміт, або пакет надшвидкого інтернету – три гігабайти. Ці акційнв гігабайти будуть нараховуватися паралельно до того ж пакету інтернету, який вже буде у вас в межах вашого тарифного плану.

Які умови отримання «халявного» інтернету

Акційна пропозиція стартувала ще у вересні минулого року. Але вже зовсім незабаром ця акція закінчується, а саме до 31 березня цього року включно. Все що потрібно- лиш купити акційний 3G або 4G-смартфон. Щоб  бути в курсі, на які моделі пристроїв поширюється акційна пропозиція, перейдіть на розділ офіційного сайту Київстар, приурочений цій пропозиції – https://shop.kyivstar.ua/unlim4g. Пакет в три гігабайти надшвидкісного інтернету на доповнення до ваших пакетних гігабайтів ви отримаєте, якщо придбаєте бюджетний 3G-смартфон. В якості подарунка за придбання сучасного смартфона з підтримкою 4G ви отримаєте безкоштовний безліміт на три місяці. У разі, якщо у вас вже є безлімітний інтернет, ви можете підключити його на будь-який інший номер «Київстар» за вашим вибором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акційна пропозиція оформляється за місцем покупки смартфона, в офіційному магазині Київстар. У разі, якщо ви придбаєте смартфон через інтернет, акція повинна бути підключена автоматично протягом двох тижнів з моменту покупки, але не пізніше п’ятнадцятого квітня. Якщо ж підключення не відбулося – зверніться до оператора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.