Український стартап BeSure навчився попереджати інсульт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Україно-нідерландський стартап, який допомагає запобігти інсульт, поступово змінює систему охорони здоров’я в Європі.

Співзасновником медичного стартапу BeSure, який допомагає запобігти інсульт, є українка Ольга Чумакова, дівчина живе в Україні та Нідерландах.

Підприємниця стала однією з небагатьох представників України на GES, але однією з 1200 підприємців з усього світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“На конференції The Next Web ми презентували наше рішення корпорації Philips, після цього виграли Philips Healthcare Challenge, і як переможці були запрошені на GES 2019”, — розповідає вона.

У її стартапі BeSure працює близько 8 осіб, у них великі плани: команда хоче брати участь у зміні системи охорони здоров’я по всьому світу. Вже у вересні стартап спробує це зробити в декількох європейських країнах.

Співзасновниця стартапу каже, що хотіла б працювати зі своїм стартапом в Україні. Ніяких критичних, за її словами, перешкод для цього немає. Ну, крім того, що в Україні не існує електронних медкарт. “Без них нічого працювати не може. Але, можливо, це навіть плюс: в України є шанс впровадити одразу сучасні продукти, пропустивши десятиліття проміжних етапів. Ми плануємо взяти участь в українському проекті Planexta Smart Care, який ініціює наш партнер розробник SenseBand”, — каже підприємець.

Planexta Smart Care — програма зниження ризиків серцево-судинних захворювань для населення України, яка буде включати і пристрій моніторингу і управління ризиками, медичні послуги та страхування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.