Росії приходить кінець: В Україні успішно випробували контрбатарейний радар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про це у Twitter повідомив президент України і верховний головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко, інформує Depo.ua.

Він зазначив, що завдяки радару 1Л220УК українські захисники визначатимуть на відстані десятків кілометрів точне місцезнаходження ворожих гармат, мінометів, ракетних комплексів протиповітряної оборони та тактичних ракет.

Також стало відомо, що радар “бачить” снаряди, а потужна цифрова система “будує” траєкторії їх польотів. Це дозволить у рази підвищити ефективність ведення бойових дій та за мінімальний час знищувати ворожу артилерію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

#НоваАрмія

Українські захисники визначатимуть на відстані десятків кілометрів точне місцезнаходження ворожих гармат, мінометів, реактивних систем залпового вогню, а також ракетних комплексів протиповітряної оборони та тактичних ракет. Це стало можливим завдяки контрбатарейному радару 1Л220УК, який успішно пройшов польові випробування.Радар «бачить» снаряди, а потужна цифрова система «будує» траєкторії їх польотів. Це дозволить у рази підвищити ефективність ведення бойових дій та за мінімальний час знищувати ворожу артилерію. Продовжуємо підвищувати міць Українського війська!#НоваАрмія

Publiée par Петро Порошенко sur Lundi 8 avril 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.