Qualcomm представила новий стандарт швидкої зарядки – Quick Charge 3+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Qualcomm представила новий стандарт швидкої зарядки – Quick Charge 3+. Але у 2017 році вона представила протокол Quick Charge 4+, запитаєте що це за повернення в минуле? Все просто: новий стандарт призначений для доступних смартфонів.

І це всі відмінності?

Ні. Новий стандарт забезпечує швидку зарядку по дроту з коннектором USB Type-A, а Quick Charge 4+ сумісний з проводами USB Type-C і протоколом USB Power Delivery, яких на ринку вже переважна більшість. Принаймі, в більшості флагманських смартфонів.

Quick Charge 3+ сумісний зі стандартними кабелями та аксесуарами, що підтримують напругу. яка масштабується з кроком 20 мВ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто потрібно купити спеціальний провід і смартфон почне швидко заряджатися?

Ні. Quick Charge 3+ буде доступний на смартфонах з процесорами Snapdragon 765 і Snapdragon 765G (версія з підтримкою мереж п’ятого покоління). Першим смартфоном з підтримкою нового протоколу стане Xiaomi Mi 10 Youth Edition з процесором Snapdragon 765. Новий стандарт швидкої зарядки сумісний з Quick Charge попереднього покоління.

Швидкість зарядки не відрізняється від Quick Charge 4+: від 0 до 50% смартфон зарядиться за 15 хвилин, що на 35% швидше попереднього покоління Quick Charge, при цьому температура нагріву менше на 9 градусів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.