Найменший у світі ПК за габаритами не більше за лимон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міні-комп’ютер, представлений компанією Chuwi, який має розміри не більші за яблуко або лимон, але може виконувати усі функції сучасного ПК, оцінили у 199 доларів.

Компанія Chuwi стверджує, що Chuwi LarkBox є найменшим у світі міні-ПК, який дозволяє декодувати відео роздільною здатністю 4K і може виконувати всі функції сучасного комп’ютера. Габарити LarkBox складають всього 61 х 61 х 43 мм при масі 127 г, його легко брати з собою не тільки в дорогу, але і при щоденному переміщенні з офісу додому. LarkBox може бути встановлений на задній панелі монітора або телевізора через кріплення VESA. Також він буде практично непомітним на робочому столі біля монітора.

Chuwi LarkBox побудований на базі процесора Intel Celeron N4100, він оснащений вбудованим відеоприскорювачем UHD Graphics 600, 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4 і твердотільним накопичувачем ємністю 128 ГБ SSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він отримав модуль Bluetooth 5.0, два повнорозмірних роз’єми USB-A, USB-C, HDMI і роз’єм 3,5 мм для підключення. У режимі очікування споживана потужність складає всього 5 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.