Xiaomi представила бездротову клавіатуру з незвичайним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi презентувала свою бездротову клавіатуру с незвичайним дизайном. Новинка отримала назву MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode.

Корпус моделі MIIIW Air 85 виконаний в компактному форм-факторі (без блоку цифрових кнопок в правій частині) прямокутної форми з округленими кутами. Товщина пристрою становить 7,8 мм, при цьому клавіатура має ухил у вісім градусів для зручного набору тексту і зменшення втоми пальців. MIIIW Air 85 представлена в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому.

Як видно на представлених фотографіях, клавіші в новинці мають не зовсім звичну для більшості комп’ютерних клавіатур круглу форму. Символи вигравірувані на кнопках з використанням лазерної технології, що робить їх більш чіткими і довговічними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підключення до стаціонарного або планшетного комп’ютера в MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode використовується бездротовий зв’язок: або через вбудований модуль Bluetooth, або через окремий USB-передавач. Для перемикання між цими режимами роботи передбачені окремі кнопки. Дітище Xiaomi підтримує роботу з настільними операційними системами Windows і MacOS, а також мобільними ОС Android і iOS.

Вартість компактної клавіатури MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode становить близько 22 доларів США (159 юанів). В даний час пристрій доступний на веб-сайті Xiaomi Youpin.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.