Неймовірний комп’ютерний корпус Diéy, який не має аналогів, засвітився на офіційних зображеннях

Компанія In Win представила детальні характеристики неймовірного комп’ютерного корпусу Diéy, який не має аналогів.

Пристрій виконаний у вигляді блоку з масивом пелюсток, наділених підсвічуванням. Вся конструкція підвішена на спеціальній підставці.

Про зовнішній вигляд Diéy можна судити по представленим зображенням. В цілому, це рішення виглядає просто неймовірно. Загальні габарити конструкції також вражають — 2300 × 1000 × 1500 мм.

У корпусі можуть використовуватися материнські плати типорозміру E-ATX, ATX і Micro-ATX. Передбачені вісім слотів розширення, а довжина дискретних графічних прискорювачів може досягати 360 мм.

Підсистема зберігання даних може об’єднувати чотири накопичувача в форм-факторі 3,5 або 2,5 дюйма. На інтерфейсну панель виведені два порти USB 3.0, симетричний роз’єм USB 3.1 Gen 2 Type-C і стандартні аудіопорти.

Допускається застосування повітряної і рідинної системи охолодження. У другому випадку можуть застосовуватися радіатори типорозміру до 360 мм. Висота процесорного кулера не повинна перевищувати 170 мм.

Про те, коли і за якою ціною In Win Diéy надійде в продаж, нічого не повідомляється, але безумовно можна сказати, що коштувати новинка буде чимало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.