Інформація про ціни на процесори Intel Comet Lake потрапили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з мережевих канадських магазинів електроніки розмістив дані про вартість нових процесорів від електронної компанії Intel – Comet Lake.

Нові процесори десятого покоління призначені для настільних ПК. Зараз представлені три моделі. Дві моделі включають в себе 8 ядер, ще одна – 10.

За даними ресурсу, цінник на новинки не сильно відрізняється від процесорів попереднього, дев’ятого покоління. Проте технічні можливості нової продукції від Intel вразять клієнтів бренду. Наприклад, Intel Core i9-10900, процесор з десятьма ядрами, може обробляти до 20 потоків команд в один час. У комплектацію процесора входить і 20 МБ кеш-пам’яті, яку можна використовувати спільно всіма ядрами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинку, швидше за все, можна буде придбати за порівняно невелику ціну – 487 доларів. Вартість інших моделей становитиме близько 419 і 363 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.