Redmi випустить домашній маршрутизатор з підтримкою Wi-Fi 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Redmi, сформований китайською компанією Xiaomi, збирається представити новий роутер для домашнього використання, про що повідомляють мережеві джерела.

Пристрій фігурує під кодовим позначенням AX1800. Йдеться про підготовку маршрутизатора Wi-Fi 6, або 802.11 ax. Даний стандарт дозволяє збільшити теоретичну пропускну здатність бездротової мережі в два рази в порівнянні зі стандартом 802.11 ac Wave-2.

Інформація про новинку Redmi оприлюднена на китайському сертифікаційному сайті 3C (China Compulsory Certificate). А це означає, що офіційна презентація роутера вже не за горами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрібно відзначити, що маршрутизатор Wi-Fi 6 — пристрій AX3600 — нещодавно анонсувала сама компанія Xiaomi. Цей пристрій (показано на зображеннях) використовує чіп Qualcomm IPQ8071, який забезпечує можливість роботи в частотних діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Пікова швидкість передачі даних досягає 1,7 Гбіт/с.

Характеристики роутера Redmi AX1800 поки не розкриваються. Але відзначається, що новинка виявиться дешевше моделі Xiaomi AX3600, яка коштує близько $90.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.