Apple купила компанію Voysis, щоб поліпшити свій голосовий помічник Siri

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо про те, що компанія Apple придбала ірландський стартап Voysis, який займається розробкою технологій на основі штучного інтелекту, зокрема, розпізнавання мови людини.

Voysis зосереджена на поліпшенні голосових помічників в додатках для онлайн покупок. Фахівці компанії розробляють технології, що дозволяють голосовим помічникам точніше сприймати команди на природній мові. Представник Apple, коментуючи дане питання заявив, що компанія «час від часу купує невеликі технологічні компанії, і зазвичай не обговорює публічно свої цілі і подальші плани». Передбачається, що створені ірландським стартапом технології допоможуть Apple підвищити точність розуміння природної мови фірмовим голосовим асистентом Siri.

За останні роки компанія Apple стала одним з головних покупців стартапів, що працюють над створенням технологій на основі штучного інтелекту. Йдеться про такі компанії, як Turi, Xnor.ai і Laserlike, які в різний час стали частиною Apple. Що стосується Voysis, то стартап був заснований в 2012 році і за час існування поставляв свої розробки кільком компаніям. У 2017 році компанія Voysis отримала від Polaris Partners інвестиції на суму в $8 млн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

рейтинг букмекеров

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.