В 2021 році Windows 10 чекають масштабні зміни, які можуть не сподобатися мільйонам користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 10 – прекрасна операційна система. Вона швидша, ніж Windows 7. У неї маса переваг в підтримці більш сучасного обладнання. Вона безпечніша і рідше призводить до так званим «екранів смерті». Це далеко не повний список переваг нової операційної системи. Проте, навіть серед тих, хто її використовує, чимало таких, хто і недолюблює «Десятку», згадуючи з теплотою про зручність і простоту «Сімки».

Насправді, до Windows 10 є всього дві претензії: постійні проблеми з оновленнями, оскільки Microsoft просто нездатна зробити свою ОС стабільною. Цю проблему софтверний гігант планує довірити програмісту-чарівнику , якого він готовий прийняти на роботу. Щодо другої проблеми, то вона давно відома – це живі плитки, які люблять і ненавидять сотні мільйонів користувачів. Є такі, хто їх не помічає, ніколи не заходячи в меню «Пуск», вірніше в те, що від нього залишилося.

Експерти повідомляють , що Microsoft вже готова «випиляти» живі плитки зі своєї ОС. На квітень заплановано велике оновлення Windows 10 за номером 2004. Його ключові особливості відомі . Там все залишиться як і раніше. Експерти стверджують, що оновлення Windows 10 20H2, яке вийде в кінці 2020 року, не принесе істотних змін, оскільки буде покликане забезпечити стабільність. А ось те, що з’явиться навесні 2021 року порадує тих, хто давно чекає догляду живих плиток.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додатково вказується, що невелике коло інсайдерів вже отримувало збірку, в якій плиток немає, але про терміни її виходу нічого не відомо. Залишилося тільки повернути класичне меню «Пуск», і візуальна різниця між Windows 10 і Windows 7 буде майже непомітна. Хоча, саме це може не сподобається мільйонам користувачів, які, з невідомої нам причин, люблять використовувати живі плитки. До речі, в новій ОС Windows 10Х НЕ буде живих плиток. Мабуть Microsoft усвідомила, що більшість користувачів їх недолюблює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.