Свіжий драйвер AMD виправляє безліч відомих проблем

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому місяці у користувачів відеокарт AMD Radeon RX 5700 виникли проблеми з драйверами. Насправді проблема стосується всіх карт покоління Navi, але саме лінійка RX 5700 на ринку вже досить давно, так що власників таких адаптерів досить багато.

Сама AMD визнала наявність проблем і пообіцяла їх виправити. І вчора вийшов новий драйвер Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2, який повинен поліпшити ситуацію.

Якщо почитати його опис, так згадано безліч проблем в різних іграх і додатках, в основному стосуються чорного екрану. У списку є Metro Exodus, The Witcher 3: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Monster Hunter World, Google Chrome та інше ПЗ. Також там згадуються і багато інших проблем, з якими зіткнулися власники карт RX 5000.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому AMD відзначає, що деякі користувачі все ж можуть продовжувати стикатися з тими чи іншими проблемами, тобто компанія має намір продовжити виправляти ситуацію. А ось наскільки ефективно новий драйвер впорається з наявними проблемами, можна буде зрозуміти з коментарів власників карт через деякий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.