Наступного місяця в YouTube буде масштабний редизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В YouTube вже неодноразово  змінювався вигляд головної сторінки. Додавався нічний режим, проводилися інші дрібні доопрацювання. Але тепер, як стало відомо, в березні 2020 року Google повністю прибере класичний дизайн YouTube для десктопних систем.

Повідомляється, що нове оформлення сервісу виконано в стилістиці Material Design. Реконструкція в цьому напрямку почалася ще в 2017 році, проте користувачі все ще можуть відключити новий дизайн на користь класичного. Однак, схоже, з березня цю можливість закриють.

 

Для тих, хто використовує «класику», має з’явитися повідомлення, яке повідомляє про необхідність перейти на оновлене оформлення. Там же буде інформація про сумісність браузера з ним. У деяких випадках це буде означати необхідність оновлення і веб-браузера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що днями компанія Google розкрила обсяг рекламної виручки, яку приносить сервіс. Повідомляється, що в четвертому кварталі 2019 року обсяг досяг майже $ 5 млрд. Всього ж за рік відеосервіс заробив близько $ 15 млрд, що становить 10% загальної виручки. А в порівнянні з попереднім роком, виручка від YouTube збільшилася на третину.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.