Google представила альтернативу YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відеосервісі YouTube представлена ​​велика кількість відеороликів з рецептами, посібниками, інструкціями та іншими матеріалами, які допомагають людям розібратися в тій чи іншій темі.

Компанія Google, яка володіє YouTube, вирішила запустити новий сервіс, який буде призначений тільки для подібного роду матеріалів. Tangi – це експериментальний додаток, створений в лабораторії Area 120, в якому розміщений короткий відеогід та інструкції. Пошуковий гігант пояснює, що назва Tangi походить від слів TeAch aNd GIve.

Відеоролики на новій платформі мають обмеження 60 секунд і діляться на категорії «Мистецтво», «Приготування їжі», «Зроби сам», «Мода і краса» та «Стиль життя». Розділу «Технології» поки немає, тому, наприклад, для пошуку інструкції по прошивці смартфона все ще варто звертатися до YouTube.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний додаток доступний тільки для пристроїв, які працюють під управлінням операційної iOS. Google славиться тим, що компанія запускає багато додатків і сервісів, які через деякий час закриваються. Ніхто не знає, що буде з додатком Tangi через рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.