Секретна зброя PlayStation 5

В ході виставки Consumer Electronic компанія Samsung показала новий твердотільний накопичувач 980 Pro , який став першим споживчим SSD Samsung з PCIe 4.0.

Заявлена ​​швидкість читання складає 6500 МБ/с (хоча джерело говорить про 7000 МБ/с), запис – 5000 МБ/с. Як стверджує ресурс Letsgodigital, компанії Sony і Samsung домовилися про використання даного твердотільного накопичувача в ігровій консолі PlayStation 5, причому накопичувач буде проходити під гучною назвою NVMe SSD 980 QVO Unstoppable Speed.

Раніше численні інформатори підтвердили, що PlayStation 5 і Xbox Series X, які будуть випущені в кінці цього року, будуть оснащені твердотільними накопичувачами. Тепер різні технічні фахівці повідомили, що тільки в консолі PlayStation 5 буде використовуватися новітній найшвидший SSD компанії Samsung.

Це підтверджує недавній прогноз обізнаного інсайдера під ніком @Tidux, який підтвердив , що твердотільний накопичувач у фінальній версії девкіта PlayStation 5 виявився більше і швидше, ніж SSD, який отримає Xbox Series X.

Крім того, ресурс Letsgodigital обіцяє вже 2 лютого показати вражаючий трейлер PlayStation 5. Тим часом анонс консолі, який поки офіційно не був підтверджений, може відбутися 5 або 15 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.