Кopистyвацькa бaзa Facebook дocяглa тpeтини нaceлeння плaнeти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Для того, щоб людина вважалася “користувачем, що регулярно відвідує соцмережу”, він повинен заходити в Facebook як мінімум раз на місяць. При цьому, що цікаво, згідно офіційної статистики самої компанії, її соціальну мережу, в грудні минулого року, відвідувало не менше 1,66 млрд чоловік в день! З подібними показниками якось навіть дивно, що виручка Facebook за 2019 рік склала понад 70 млрд доларів, тим самим ставши більше на 27% в порівнянні з 2018 роком.

Реклама

Нагадаємо, що незважаючи на постійне зростання, Facebook з року в рік виявляється в центрі гучних скандалів, пов’язаних з витоком даних користувачів. Так, в кінці грудня з’явилася інформація про те, що інформація про більш ніж 267 млн ​​користувачів соцмережі виявилася доступна будь-кому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоFerra

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: