Mojo Vision розробляє “перші в світі справжні розумні контактні лінзи”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Mojo Vision оголосила про створення, за її словами, “першої в світі справжньої розумної контактної лінзи” — Mojo Lens. У Mojo Lens Вбудований дисплей, який “дає людям корисну і своєчасну інформацію, яку вони хочуть”, не змушуючи дивитися вниз на екран і відволікатися від інших людей і навколишнього світу. У Mojo називають цю концепцію “невидимими обчисленнями” – платформою, яка дає можливість»отримувати миттєву, ненав’язливу і доступну інформацію без допомоги рук і дозволяє людям більш вільно і щиро взаємодіяти один з одним”.

Компанія вже отримала патенти, що мають вирішальне значення для розробки інтелектуальних контактних лінз з функцією доповненої реальності (AR). В даний час Mojo Vision демонструє працюючий прототип пристрою, уточнюючи, що лінзи все ще знаходяться на етапі досліджень і розробок і не доступні для продажу.

У лінзах використовується найменший в світі дисплей з рекордною щільністю пікселів — 14 000 пікселів на дюйм, самий енергетично ефективний датчик зображення в світі, оптимізований для комп’ютерного зору, радіочастотний інтерфейс і датчики руху для відстеження руху очей і стабілізації зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку Mojo Vision, розумні контактні лінзи можуть знайти застосування в самих різних ситуаціях – як у споживачів, так і на підприємствах. Крім того, компанія планує розробити варіант, призначений для допомоги людям зі слабким зором. Терміни комерційної доступності Mojo Lens поки не названі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.