Huawei запустила нову версію альтернативи сервісам Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Huawei, яка намагається утримати свої позиції на світовому ринку смартфонів на тлі американських санкцій, працює над альтернативою Android і власною версією сервісів Google.

На цьому тижні стало відомо про те, що компанія оголосила про запуск набору сервісів і додатків HMS Core 4.0 у всьому світі. Huawei сподівається, що цей крок допоможе розробникам створювати контент для магазину додатків AppGallery, який стане альтернативою Google Play.

HMS Core-це набір інструментів, які допоможуть потенційним розробникам додатків швидше створювати додатки для екосистеми Huawei. Він включає в себе повний набір відкритих додатків HMS (Huawei Mobile Services) і HMS Core, а також інструменти для розробки і тестування. Запуск HMS Core 4.0 є важливою віхою для Huawei в побудові власної глобальної екосистеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У список нових сервісів HMS Core 4.0 входять сервіси машинного навчання, текстові сервіси, сервіси сканування кодів, зв’язку, безпеки, динамічного менеджера тегів, швидкої аутентифікації та ідентифікації користувачів, визначення місця розташування, спортивно-оздоровчі сервіси і так далі.

Аудиторія магазину Huawei AppGallery вже налічує понад 400 мільйонів користувачів на місяць. Більшість з них знаходяться в Китаї, але динаміка дуже позитивна. Вже зараз зареєстровано понад 1,3 мільйона розробників додатків для AppGallery, при цьому більше 50 000 додатків були інтегровані з ядром HMS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.