Samsung виведе спілкування між смартфонами і телевізорами на новий рівень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, південнокорейський технічний гігант Samsung подав у Європейське патентне відомство (EUIPO) необхідні документи для закріплення за собою право на використання цікавих торгових марок.

Мова йде про торгові марки Samsung Mobile View і Samsung My Album, які відносяться до категорії програмного забезпечення В описі даних брендів йдеться про те, що вони будуть використовуватися для поліпшення взаємодії між смартфонами і телевізорами.

Джерело уточнює, що додаток Mobile View можна буде використовувати, щоб підключити телевізор і мобільний пристрої для подальшого прийому, передачі і відображення тексту, зображень, аудіо-та інших файлів. Функція Mobile View дозволить проектувати зображення з мобільного пристрою на екран телевізора. В даний час додаток Samsung SmartThings вже може відображати вміст смартфона на телевізорі. Але Mobile View розширить ці функції, щоб надати користувачам кращий досвід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Samsung My Album, то ця технологія буде використовуватися для перегляду конкретно фотографій і альбомів з мобільних пристроїв на екрані телевізора.

Офіційний анонс нових функцій очікується на виставці CES 2020, яка пройде в січні в Лас-Вегасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.