Ні за що не здогадаєтеся, куди ще Google вбудувала чат

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google визнала, що фотографії в сучасному суспільстві є засобом комунікації, а не тільки колекцією спогадів. Це доводить нововведення в сервісі Google Photos (Google Фото).

Роками, практично, єдиним способом швидко поділитися знімками з фірмового сервісу Google було створити незручний спільний альбом. Однак тепер Google запустила перероблену функцію для обміну фото. Тепер вона реалізована у вигляді приватного месенджера, вбудованого в додаток Google Photos для iOS і Android, а також веб-версію сервісу.

Тепер, щоб поділитися фото , не доведеться створювати цілий альбом або возитися з електронною поштою. Можна просто відправити повідомлення другу, якщо у того є Google Photos, як якщо б це був Instagram, Snapchat або будь-яке інше додаток з месенджером. Також можна влаштувати бесіду, ставити лайки, зберігати фото і відео, і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ни за что не догадаетесь, куда ещё Google встроила чатик

Це більш значущий крок для Google Photos, ніж можна подумати спочатку, оскільки може зробити сервіс набагато більш соціальним.

Забавно, що з месенджерами у Google традиційно твориться плутанина. Хто згадає всі ці Google Talk, Google Voice, Google + Huddles, Hangouts, Allo, Duo та інші? У березні 2019 року рішуче закрила Allo і запропонувала користувачам переходити на стандартний додаток Messages для Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.