У Windows 10X буде сучасний файловий провідник з новими функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька років, компанія Microsoft зосереджувала свої зусилля над вдосконаленням досвіду використання програми Файловий провідник (File Explorer). Для прикладу, в оновленні за листопад 2019 року, Провідник отримає хороші вдосконалення у вбудованому пошуку. А в торішньому оновленні, він отримав темну тему, яка відповідає загальному вигляду операційної системи. Проте, Файловий провідник вже давно потребував «косметичні» зміни в цілому, що, нарешті, може статися. Однак, поки що, лише для Windows 10X, версії операційної системи для складних пристроїв, таких як Surface Neo.

Нещодавно було виявлено, що Windows 10X матиме «Сучасний Провідник». Проте, досі незрозуміло, чи Microsoft планує оновити стару версію Провідника, або просто замінити його новим у Windows 10. Новий Провідник для Windows 10X має отримати серйозні зміни в дизайні порівняно із стандартною версією. І він буде доступний для звичайних ноутбуків та гнучких пристроїв.

На додаток до нового Провідника, Microsoft також розглядає основні вдосконалення для швидких налаштувань, які зараз знаходяться в Центрі дій у Windows 10. Завдяки новому досвіду швидких налаштувань, Microsoft прагне надати інтуїтивно зрозумілий спосіб доступу користувачів до основних параметрів пристрою, наприклад як Wi-Fi, Bluetooth, яскравість, режим польоту та інші подібні перемикачі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.