Ігри для PS4 на будь-якому смартфоні

Додаток PS4 Remote Play, що дозволяє грати в ігри для PS4 на смартфоні, існує вже давно. Але раніше він було доступний лише на смартфонах і планшетах Sony і iPhone.

І ось тепер японський гігант несподівано зробив його доступним майже всім бажаючим. Але для початку уточнимо, що мова йде не про запуск консольних ігор на смартфоні, а про трансляцію цих самих ігор з PS4 на смартфон. Тобто приставка все одно потрібна.

Отже, Sony опублікувала прес-реліз, анонсує вихід для PS4 прошивки 7.00, яка в тому числі принесе підтримку практично будь-смартфонів в рамках програми PS4 Remote Play. Якщо точніше, то тепер будуть підтримуватися всі смартфони з Android 5.0 і новіше. На даний момент додаток в Google Play ще не оновлено. Ймовірно, воно оновиться з виходом прошивки 7.0 для PS4 — це трапиться на цьому тижні.

Крім розширення можливостей PS4 Remote Play нова прошивка принесе підтримку контролера Dual Shock 4 за допомогою Bluetooth для смартфонів і планшетів з Android 10, iOS 13 і ПК з macOS Catalina.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.