Microsoft намагалася полагодити принтери в Windows 10 і знову зламала меню «Пуск»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому компанія Microsoft випустила позачергове обов’язкове оновлення для всіх версій Windows 10. Апдейт покликаний виправити проблему з печаттю, яка була створена в попередньому оновленні. Як виявилося, Microsoft в свіжому апдейті полагодила принтери, але примудрилася зламати меню «Пуск».

Користувачі Windows 10 в мережі скаржаться на повідомлення про критичну помилку після установки цього обов’язкового оновлення. Інші користувачі скаржаться на неможливість встановлення нового оновлення взагалі.

І, як ніби перерахованого вище мало, деякі користувачі відзначають, що проблеми з принтерами збереглися і після установки оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, 26 вересня Microsoft випустила накопичувальне оновлення Windows 10 під номером KB4517211, яке виправляє ряд проблем, включаючи приглушений звук в іграх. Одночасно у користувачів з’явилися проблеми з друком, особливо на принтерах HP.

Цікаво, що це вже не перший випадок, коли оновлення Windows викликає некоректну роботу меню «Пуск» останнім часом. У вересні таке сталося у невеликої кількості користувачів після планового поновлення на початку місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.