Xiaomi почала збір коштів на розумний дверний замок з розпізнаванням осіб і штучним інтелектом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на платформі колективного фінансування Xiaomi з’явився новий продукт — розумний дверний замок R5, в основі роботи якого лежить система розпізнавання осіб. Як повідомляється, дверні замки з вбудованим сканером відбитків пальців часто помиляються, а така модель, присмачена штучним інтелектом, здатна розпізнавати обличчя і швидко (протягом 0,6 с) і з великою точністю («рівень помилкового розпізнавання» — не більше 0,0001%).

Замок розрахований на користувачів різного віку і майже всіх ростов — застосування ширококутного об’єктиву дозволяє впевнено сканувати і розпізнавати обличчя людей зростом від 130 до 200 см. Звичайна камера доповнена інфрачервоним підсвічуванням і спеціальним алгоритмом, що будує об’ємну модель особи, так що замок не обдурити ні світлом, ні роздрукованим фото, ні відео з особами господарів.

Замок має функцію автоматичного закривання дверей протягом 10 секунд, незалежно від того, знаходиться людина всередині житла або зовні. Встановивши такий замок, користувач зможе позбутися типового прояву обсесивно-компульсивного розладу-постійної перевірки того, чи закриті вхідні двері. Є і функція сигналізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка оцінена на платформі колективного фінансування в $360, в роздробі вона виявиться дорожче. Для R5 передбачено два колірних виконання-чорне і золотисте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.