Якість дисплея визначає не частота оновлення

Відомий мережевий інформатор Ice Universe стверджує, що багато хто помилково вважає високу частоту оновлення картинки в екранах сучасних смартфонів показником їх якості.

Там, наприклад, багато хвалять смартфон OnePlus 7 Pro, екран якого має частоту оновлення зображення 90 Гц. За словами інсайдера, якість екрану визначається зовсім не його частотою. Він нагадав, що при бажанні екран Xiaomi Mi 9 можна «розігнати» до 84 Гц.

Ice Univerce цитує доктора Раймонда Сонейра (Raymond Soneira), який є засновником профільної компанії DisplayMate Technologies, давно тестуючої дисплеї. Він дав підказку, в якому напрямку необхідно рухатися далі компаніям, які розробляють мобільні екрани.

За словами Раймонда Сонейри, наступна проблема, яку належить подолати виробникам екранів для мобільних пристроїв, полягає в поведінці дисплеїв і відображенні кольорів при природному освітленні на вулиці. Сьогодні дана проблема якісно не вирішена, тому у всіх виробників є можливість зробити революцію в індустрії.

Ice Universe також додав, що у другій половині цього року на ринку не з’явиться смартфонів, які зможуть перевершити Samsung Galaxy Note 10 за якістю екрану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я