Створено броньовик, який їздить боком (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Військовий броньовик повинен скоро надійти на озброєння французької армії.

Ще недавно військові про таке і мріяти не могли: броньований позашляховик, вміє в разі потреби їздити боком і розвертатися на місці, як танк! Новий Arquus Scarabée все це вміє робити. Справа в тому, що кожне з чотирьох коліс броньовика управляється незалежно від інших. Завдяки цьому досягається феноменальна маневреність. Цей автомобіль навіть хочеться порівняти з крабом!

Багато технічні параметри новинки засекречені. Але відомо, що Scarabée оснащений гібридною силовою установкою, до складу якої входять потужний дизель і електромотор. Тому в разі потреби броньовик може ставати майже безшумним, рухаючись тільки на електротязі. У машини регульована підвіска, щоб без проблем пересуватися по будь-якому бездоріжжю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Scarabée досить компактний – поміщається всередині військового транспортного літака. При цьому має чотири зручних місця для екіпажу.

Компанія Arquus створює машини для армії вже більше 50 років, і передбачається, що її нова розробка буде прийнята на озброєння французькими військовими найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.