Vivo анонсувала 5G-смартфон і хмарні додатки нового покоління 5G Cloud Game, 5G Screen Mirroring і 5G EasyShare

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на Mobile World Congress (MWC) 2019 в Шанхаї Vivo представила свої новітні розробки, включаючи швидку 120-ватну зарядку і окуляри доповненої реальності Vivo AR.

“Місія Vivo спочатку полягала в створенні інноваційних продуктів для забезпечення виняткового користувацького досвіду. Smart-пристрої та інтелектуальний сервіс — основа нашого бізнесу. Ми віримо, що реалізація нашої нової стратегії та інновації допоможуть якісно змінити життя людей і суспільства в цілому”, – Спарк Ні, старший віце-президент Vivo.

Vivo анонсувала свій перший комерційний 5G-смартфон, який надійде в продаж у третьому кварталі 2019 року. Смартфон отримав SoC Snapdragon 855 з 5G-модемом X50, дисплей з краплеподібним вирізом і потрійну камеру. Інші характеристики будуть оголошені пізніше.

Компанія також продемонструвала набір додатків з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління, включаючи 5G Cloud Game, 5G Screen Mirroring і 5G EasyShare, і безліч сценаріїв їх використання у повсякденному житті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, додаток 5G Cloud Game працює не на самому смартфоні, а запускається із застосуванням хмарних технологій через 5G-мережу з високою швидкістю і мінімальною затримкою. Та ж схема роботи застосовується і в інших додатках вищезгаданих додатках.

Завдяки подібним 5G-сервісів користувачам більше не доведеться завантажувати об’ємні додатки на смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.