В Україні пройшла випробування модернізована самохідна зенітна установка. Відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер 3СУ-23-4М-А1 готова до дослідної експлуатації.

Дослідний зразок модернізованої зенітної самохідної установки ЗСУ-23-4М зенітно-артилерійського комплексу «Шилка» пройшов вирішальні відомчі випробування.

Згідно із зареєстрованим в Міністерстві оборони рішенням, тепер 3СУ-23-4М-А1 готова до дослідної експлуатації, повідомляє Цензор.НЕТ .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модернізація ЗСУ, проведена державним підприємством завод «Арсенал» за власні оборотні кошти, і передбачала установку на установку нової багатофункціональної радіолокаційної станції замість наявної РЛС і заміну спеціалізованої аналогової обчислювальної системи на сучасну цифрову. Також установку обладнали навігаційною системою, системою забезпечення і блоком цифро-аналогових перетворювачів.

Завод «Арсенал» за договором з Міністерством оборони проводить дослідно-конструкторську роботу, спрямовану на модернізацію зенітної самохідної установки «Шилка» ще з 2015 року.

Модернізація зенітної запланована в трьох варіантах. Другий варіант модернізації додатково до нововведень першого передбачає установку устаткування на установку оптико-локаційної системи. У третьому варіанті до переваг першого і другого варіантів додається ракетний канал з чотирма ракетами «Голка».

Роботи над другим і третім варіантами зараз тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.