Чутки твердять, що Nvidia представить нові версії відеокарт RTX 2060, RTX 2070 і RTX 2080 і істотно знизить ціни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі ходят чутки про швидкий анонс компанією Nvidia деяких нових відеокарт. Нібито саме це виробник рекламував під словом «super» кілька днів тому.

Тоді джерело говорив про дві нові моделі, а ми припускаємо, що мова може йти насправді про нові модифікації з більш швидкою пам’яттю, чутки про які з’являлися раніше в Мережі.

Нові дані вказують саме на другий варіант. Джерело стверджує, що нас чекає відразу три оновлених моделі: RTX 2060, RTX 2070 і RTX 2080. Чи будуть вони називатися якось по-новому, поки неясно. Навряд чи тільки одна більш швидка пам’ять — привід перетворювати RTX 2060 і RTX 2060 Ti.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж, можна згадати, що в поколінні Pascal компанія Nvidia не раз представляла версії з трохи швидшою пам’яттю, при цьому, по-перше, у них не було ніяких нових імен, а по-друге, вони не замінили старі версії, а продавалися паралельно, причому часто зустрічалися навіть рідше старих. Так що питання того, як саме все це буде реалізовано цього разу, залишається відкритим.

Інше джерело також говорить про те, що нас чекають і «значні» зниження цін. Наскільки саме значні, не повідомляється, але джерело припускає, що вищевказані моделі можуть подешевшати на 100 доларів кожна. Правда, в такому випадку повинні відразу дешевшати і молодші моделі Turing GTX.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.