Sony оголосила, що PlayStation 5 «вб’є» PS4, але не відразу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony вже розповіла перші деталі про PlayStation 5 і навіть порівняла потужність приставки з поточним поколінням «ігрової станції». Якщо аналітики виявляться праві, то геймери отримають цю міць вже в 2020 році, але гравцям не доведеться відразу ж викидати PlayStation 4.

На минулому виступі перед інвесторами Sony оголосила, що планує підтримувати PS4 ще три роки після виходу п’ятої версії приставки. На думку компанії, восьме покоління ще може підтримувати інтерес аудиторії і приносити прибуток. До того ж у стінах Sony досі готуються ексклюзиви для поточного покоління приставок, на кшталт The Last of Us 2, Death Stranding і Ghost of Tsushima. Так що PlayStation 5 «вб’є» PlayStation 4, але тільки через три роки.

Шанувальників Sony навряд чи здивує такий підхід. Компанія завжди підтримувала життя «старих» консолей навіть після виходу приставок нового покоління. Наприклад, підтримка PlayStation 2 закінчилася тільки в 2012 році, а PlayStation 3 остаточно «померла» лише в 2017 році. До того ж бібліотека консолей поповнювалася новими іграми, нехай і як виняток.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.