Перші тести відеокарти GeForce MX250 дозволяють переконатися в тому, що це всього лише перейменований адаптер минулого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У лютому компанія Nvidia представила мобільні відеокарти GeForce MX250 і MX230, не розкривши їх повних характеристик. Проте вже тоді було зрозуміло, що це перейменовані моделі минулого покоління.

Тепер же ноутбуки з даним адаптером нарешті добралися до прилавків, так що в Мережі з’явилися перші тести, що дозволяють поставити всі крапки в питанні того, що таке GeForce MX250.

В даному випадку джерело тестував ноутбук Acer Aspire 5 A515-52G з CPU Core i7-8565U і відеокартою GeForce MX250. Залишаючи за дужками всі інші тести мобільного ПК, перейдемо до продуктивності графічної частини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як бачимо, ніякої різниці між MX250 і MX150 фактично немає. Тобто в даному випадку мови не йде навіть про якесь істотне підвищення частот.

На жаль, враховуючи дату анонсу новинки, навряд чи варто розраховувати, що найближчим часом її місце займе якась більш сучасна відеокарта з GPU Turing. Втім, для свого класу MX250 і так показує гідну продуктивність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.