В Китаї очікується бум дисплеїв mini-LED

Високоякісні дисплеї надвисокої щільності і великих розмірів, що складаються з мініатюрних світлодіодів, вже проходять тестування. Галузеві джерела очікують, що в 2020 році в Китаї почнеться швидке зростання попиту на панелі mini-LED.

За даними AVC Revo, попит на світлодіодні дисплеї з меншою щільністю пікселів в Китаї в минулому році перевищив 1 млрд доларів. У період з 2015 по 2018 рік ринок виріс більш ніж в п’ять разів – як за площею відвантажених панелей, так і в грошовому вираженні. У порівнянні з рідкокристалічними панелями ці панелі мають декілька переваг. Вони не мають рамок, що робить їх добре придатними для об’єднання в великі екрани. Вони характеризуються високою яскравістю, а на їх поверхні не виникають відблиски. В результаті панелі швидко викликали інтерес в якості основи інформаційних табло в громадських місцях і комерційних рекламних вивісок.

Перехід до mini-LED (розміри світлодіодів прядка 100 мкм) супроводжується збільшенням вартості виробництва і зниженням відсотка виходу придатної продукції. Можна припустити, що популярність панелей mini-LED буде рости в міру усунення цих проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.