Telna випускає нове рішення eSIM — для отримання профілю достатньо відсканувати QR-код

Компанія Telna, що називає себе «вертикально інтегрованим постачальником послуг (NaaS) для глобальних наскрізних рішень для підключення», додала у свою платформу технологію eSIM. Нова архітектура eSIM буде продемонстрована на виставці Mobile World Congress (MWC) 2019, яка пройде в Барселоні з 25 по 28 лютого.

Нагадаємо, eSIM-це вбудована SIM-карта, яка виключає потребу в окремій SIM-карті і фізичній заміні такої карти. За словами Telna, віртуалізація SIM-карти усуває один з найбільших бар’єрів при перемиканні між мережами.

Telna eSIM дозволяє користувачам отримувати доступ до свого профілю SIM-карти по бездротовій мережі (OTA) і легко підключатися до локальних мереж по всьому світу. Для цього достатньо відсканувати QR-код, щоб активувати необхідні дані і контролювати витрати. При цьому ніяких додаткових контрактів або SIM-карт не потрібно. Платформа сумісна зі смартфонами Apple iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR, а також Google Pixel 3 і будь-якими майбутніми смартфонами, які підтримують технологію eSIM. Пакети даних Telna eSIM можна буде придбати на сайті Telna.

Telna eSIM також надає готові підключення і простий в управлінні портал для інтернету речей (IoT) і засобів межмашинної взаємодії (M2M). Готове рішення скорочує час розгортання і накладні витрати на управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.