Asus представила майже десяток відеокарт GeForce GTX 1660 Ti, але приховала частоти новинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus також представила свої відеокарти GeForce GTX 1660 Ti. Asus вирішила переплюнути MSI і випустила дев’ять моделей новинки Nvidia!

Однак виробник поки лише опублікував прес-реліз, але не додав новинки на сайт, тому подробиць про відеокарти мало. Ми лише можемо подивитися на зображення і прояснити деякі деталі. Для початку перерахуємо всі моделі: Phoenix GTX 1660 Ti, Phoenix GTX 1660 Ti OC Edition, TUF Gaming GTX 1660 Ti, TUF Gaming GTX 1660 Ti OC Edition, Dual GTX 1660 Ti, Dual GTX 1660 Ti OC Edition, Strix GTX 1660 Ti, Strix GTX 1660 Ti Advanced Edition і Strix GTX 1660 Ti OC Edition. Частот новинок поки немає. Наборів роз’ємів тут два. У останніх чотирьох моделей по два HDMI і два DisplayPort. У інших карт по два HDMI, одному DisplayPort і одному DVI.

Також можна сказати, що старші моделі Strix точно засновані на нереференсних друкованих платах, причому ці адаптери ще й оснащуються великими охолоджувачами з трьома вентиляторами. Враховуючи відносно невисокий рівень енергоспоживання нової відеокарти, такі адаптери точно будуть холодними і тихими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.