Компанія Verily, що знаходиться з Google в одному холдингу, займеться розробкою розумного взуття для відстеження ваги і руху

Компанія Verily, що входить в холдинг Alphabet, за кілька років існування потрапляла на сторінки профільних видань лише кілька разів.

Як повідомляє джерело, Verily зараз шукає партнерів для спільної розробки розумного взуття, яке буде мати датчики для контролю ваги, руху і відстеження падінь.

Що цікаво, в процесі залучення потенційних інвесторів і учасників проекту задіяна і Google. Джерело каже, що компанія кілька разів проводила зустрічі і демонструвала прототипи.

Поки ніяких подробиць немає, до того ж немає даних про те, буде цей проект науковим або ж він націлений на подальше просування розумного взуття в продаж. Як би там не було, через кілька років в Verily буде цілий ряд продуктів, пов’язаних зі сферою охорони здоров’я, які вона зможе випустити на ринок, хоча не факт, що під власним брендом. І поки різні компанії концентруються на якомусь одному пристрої, Verily не обмежує себе форм-факторами і займається різними напрямками.

Джерело також говорить, що у компанії є й інші проекти. Наприклад, ложка зі стабілізатором, яка може допомогти людям з руховими розладами, а також розумні контактні лінзи для корекції зору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.