У Motorola запропонований оригінальний спосіб взаємодії з гнучкими смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світлі прийдешнього виходу мобільних пристроїв з гнучким дисплеєм розробники замислюються про реалізацію нових користувальницьких інтерфейсів, які могли б враховувати конструктивні особливості таких гаджетів. Дослідження в даній сфері веде, зокрема, Motorola.

Інформація про розробки Motorola як повідомляє ресурс Android Headlines, з’явилася в патентній документації Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO).

За задумом Motorola, при використанні гнучких пристроїв в складеному вигляді власники зможуть взаємодіяти з обома частинами сенсорного дисплея, які в цьому випадку будуть розташовуватися спереду і ззаду апарату (див. ілюстрацію).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, подвійне постукування або переміщення пальця по зворотньому боці екрану призведе до виконання дії на лицьовій частині дисплея.

Передбачається також, що на протилежних сторонах складеного мобільного пристрою можуть відображатися вікна різних додатків. Скажімо, одна з половинок буде служити для постійної демонстрації корисної інформації, а інша — для роботи з програмами.

Про те, коли запропоновані ідеї компанія Motorola збирається реалізувати на практиці, нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.