У Android TV з’являться мінімальні вимоги до обладнання

Операційна система Android TV на сьогоднішній день є досить поширеною. Незважаючи на те, що кілька великих виробників телевізорів використовують власні ОС, рішення Google все одно знайшло місце на ринку.

І ось зараз, через більш ніж чотири роки після анонсу, Google заявила, що працює над мінімальними вимогами до обладнання, на якому можна буде запускати Android TV. Це має позбавити ринок від пристроїв з недостатньою для комфортного використання продуктивністю, які зараз присутні в продажу.

Крім того, що користувачі зможуть бути впевнені в можливостях пристроїв, вони не будуть розчаровуватися в платформі, що на руку як Google, так і виробникам телевізорів.

При цьому Google акцентувала увагу на тому, що не збирається відмовлятися від бюджетного сегмента, тобто вимоги не будуть припускати використання виключно топових платформ.

Крім того, пошуковий гігант створив нову команду для впровадження нових додатків в Android TV. Вони сконцентруються на додаванні в магазин операційної системи популярного і нового ПО, щоб залучати нових користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.