Xiaomi відкрила академію Poco GDV для створення мобільних ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Xiaomi вирішила серйозніше взятися за сегмент мобільних ігор. Кілька днів тому ми дізналися, що до кінця року очікується дебют ще одного ігрового смартфона Xiaomi Play, а тепер стало відомо про створення компанією спеціальної академії для розробки ігор.

Проект називається Poco Game Development Academy (GDV), тобто просувається він без використання бренду Xiaomi. Запущений проект в Індії, хоча не факт, що подібні проекти потім не виникнуть і в інших регіонах.

Метою проекту є пошук фахівців з розробки мобільних ігор і створення з них команди розробників. Xiaomi хоче сформувати колектив, який спочатку створить невелику інді-гру, яку компанія і буде просувати. Але навряд чи Xiaomi затівала б цю гру, якби не хотіла надалі розвивати цю платформу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, в прес-релізі, крім іншого, сказано, що «ми не збираємося робити новий PUBG, який прийде пізніше». І це можна розцінювати як натяк на те, що Xiaomi збирається в майбутньому не тільки зайнятися великими іграми, але і створити свого конкурента для PUBG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.