NVIDIA випустить відеокарти середнього рівня на архітектурі Turing

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Наразі модельний ряд графічних прискорювачів NVIDIA GeForce RTX 20 серії представлений тільки трьома адаптерами, які далеко не всім по кишені. Тому багато геймерів очікують релізу більш доступних рішень, яким може стати відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2060.

У Мережі вже з’являлася інформація, що відеокарти молодше GeForce RTX 2070 представлятимуть “рефреш” вже знайомих моделей на архітектурі Pascal. Компанія поки не поспішає проводити будь-які новини, але, як запевнив глава NVIDIA Женьсюнь Хуан на останній конференції для інвесторів, нові прискорювачі будуть використовувати графічні процесори Тьюринга.

Можна припустити, що в основу правонаступниці GeForce GTX 1060 ляже урізана версія відеоядра TU106, повноцінний варіант якого використовується в GeForce RTX 2070. В результаті новинка ймовірно отримає урізану до 192 біт шину пам’яті, що дозволить їй працювати з 6 ГБ GDDR6. А також менша кількість функціональних блоків, в тому числі повністю деактивовані ядра RT (Ray Tracing).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується термінів виходу гіпотетичної GeForce GTX 2060, то її анонсу не варто чекати раніше другого кварталу наступного року. Приблизно в той час NVIDIA і її партнери повинні позбутися від великих складських запасів середньорівневих відеокарт Pascal, що залишилися після “кріптовалютной лихоманки”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.