В Україні розроблений новий штурмовий танк “Т-72АМТ”: в Мережі опубліковано вражаюче відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Укроборонпром” приступив до польових випробувань нового українського танка “Т-72АМТ”, який був розроблений і створений на базі Київського бронетанкового заводу.

В Інтернеті було опубліковано відео з полігону, на якому зафіксовані маневри і серія залпів нового танка. Стало відомо, що інженерна група провела випробування декількох режимів стрільби з використанням різних типів боєприпасів, включаючи керовані ракети підвищеної точності, потужність яких дозволяє знищувати навіть найбільш захищені ворожі танки.

Ба більше, поліпшена модифікація танка дозволила дворазово підвищити дальність ведення вогню. Крім того, поліпшений захист бронемашини, яку оснастили приладами нічного бачення з новими електронно-оптичними перетворювачами третього покоління для всіх членів екіпажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ЗМІ нагадують, що Україна має в своєму розпорядженні кілька виробничих майданчиків для розробки і створення бронетехніки, включаючи танки і БТРи.

Після вторгнення російської армії на Донбас український військово-промисловий комплекс отримав друге дихання – інженерні групи в Києві, Харкові та Запоріжжі продовжують роботу над новими системами озброєнь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.