Названо дату виходу першої публічної бета-версії iOS 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Четвертого червня Apple представила iOS 12 і в той же день випустила першу бета-версію системи. Попереду друга тестова збірка для розробників і перша для звичайних користувачів. iDB повідомляє, коли їх чекати.

Друга бета-версія iOS 12

Протягом чотирьох з п’яти останніх років другі бета-версії програмного забезпечення, представленого на Всесвітній конференції розробників у червні, виходили через 14 або 15 днів після перших. У 2016 році термін виявився більшим – 22 дні, але це одиничний випадок.

Тому Apple, швидше за все, випустить iOS 12 beta 2 для розробників вже наступного тижня – або в понеділок, 18 червня, або у вівторок, 19 червня. Разом з нею повинні з’явитися оновлені бета-версії tvOS 12 і watchOS 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша публічна бета-версія iOS 12

У 2014 році Apple вперше запустила програму публічного бета-тестування, спочатку включивши в неї тільки OS X. Але вже через рік компанія розширила її до iOS, і щорічний вихід публічних бета-версій увійшов в практику. Так що в 2018 році Apple також дозволить не-розробникам завантажувати і встановлювати ранні версії iOS 12, macOS Mojave і tvOS 12.

Перша публічна бета-версія iOS 12 повинна з’явитися незабаром після виходу iOS 12 beta 2 або iOS 12 beta 3. Іншими словами, дуже скоро. Найімовірніше, вона надійде до кінця червня. Підписатися на програму можна заздалегідь на сайті Apple .

У будь-якому випадку публічна бета-версія – це все ще бета-версія, тому в ній можуть бути присутніми помилки і проблеми. Хоч Apple і тестує її набагато ретельніше, перед установкою слід подумати двічі.

Вихід iOS 12

Офіційні збірки iOS 12, macOS Mojave, tvOS 12 і watchOS 5 майже напевно вийдуть у вересні або жовтні. Швидше за все, вони з’являться відразу після презентації iPhone 2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.