Компанія Маска передала покупцям першу партію вогнеметів (фото)

Компанія Ілона Маска The ​​Boring Company передала покупцям першу тисячу вогнеметів Not-A-Flamethrower.

Ілон Маск влаштував спеціальний захід для перших покупців пристроїв Not-A-Flamethrower від The ​​Boring Company

Ця назва перекладається як “Не вогнемет”, що, на думку виробника, повинно допомогти уникнути проблем з законом у США, пише The Verge.

Перша тисяча клієнтів змогла особисто забрати покупку зі SpaseX в Лос-Анджелесі і там же випробувати всі можливості пристрою. Для перевірки володар вогнемета повинен був підсмажити собі зефір на паличці.

Раніше Маск запевняв, що американське Бюро алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин не має нічого проти вогнемета від The ​​Boring Company – федеральний закон не забороняє продаж вогнеметів з викидом полум’я менше 10 футів, тобто 3 метрів.

“Був якийсь момент, коли здавалося, що законодавці Каліфорнії можуть в будь-якому випадку заборонити Ні-Вогнемет. Мігель Сантьяго представив законопроект про створення нової класифікації для пристроїв, які вивергають вогонь на відстань до десяти футів. На щастя для мене і всіх інших тут законопроект застопорився в комітеті”, – зізнається журналістка Tne Verge Елізабет Лопатто, яка вже отримала цей незвичайний гаджет.

Як розповідає Елізабет, більшість покупців не знають, що будуть робити з пристроєм. Один з щасливих володарів Not-A-Flamethrower спочатку сказав, що буде готувати за допомогою вогнемета стейки, але потім зізнався: “Насправді, я купив його, щоб возитися з повільним режимом зйомки в Galaxy 9. Це вершина моєї незрілості”.

“Я вважаю, що цей вогнемет робить дві речі. По-перше, так Маск дозволяє своїм шанувальникам демонструвати свою лояльність, це як футболка групи на живому концерті. Друге, що він робить, більш цікаво: Маск показує, що без зусиль робить свої польоти фантазії реальністю”, – підкреслила Елізабет Лопатто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.