В Україні запрацював Apple Pay: першим пощастило клієнтам «ПриватБанку»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні запустили платіжну систему Apple Pay. Першим банком-партнером став «ПриватБанк». З чуток, скоро до справи підключиться «Ощадбанк», але на офіційному сайті останнього ніякої інформації з цього приводу поки немає.

Офіційний початок роботи платіжного сервісу стартує вже сьогодні, 17 травня. Тепер клієнти можуть розраховуватися за покупки онлайн і в торговельній мережі без готівки і банківських карт. Для цього треба підключити будь-яку кредитну або дебетову карту через додаток Privat24 або Wallet.

Apple Pay – платіжна система американської компанії Apple. Сервіс дозволяє оплачувати товари в магазинах, прикладаючи смартфон або «розумний» годинник Apple до спеціального терміналу. Для оплати Apple Pay підходить будь-який термінал безконтактної оплати з підтримкою VISA Paveway або Mastercard Paypass. Разом з Україною, платіжний сервіс запущений в 27 країнах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для оплати покупки потрібно піднести смартфон до терміналу з підтримкою безконтактної оплати, прикласти палець до сканера відбитків пальців на смартфоні або просканувати особу в iPhone X. Все. Розплачуватися в магазинах за допомогою Apple Pay можна зі смарт-годинником Apple Watch, моделей смартфонів iPhone SE, iPhone 6 і вище.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.