Нові iPad вийдуть вже в найближчі декілька місяців – розкрито деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple зараз працює над рядом планшетів, які мають бути презентовані вже в наступні декілька місяців. По суті, всі вони будуть поставлятися з iPadOS 17, що означає, що їх презентують вже у найближчі місяці. Так, у першу чергу варто згадати про те, що нам мають презентувати новий iPad mini. Він отримає такий самий дизайн, як попередник, але матиме оновлене апаратне забезпечення.

Також нам мають показати не один, а відразу два iPad Air – стандартний і Plus-варіант. У загальному, дизайн моделі має бути успадкований від поточного iPad Air. Також слід згадати про те, що Apple планує оновити і базовий iPad – тут знову без змін в плані дизайну, але оновиться апаратне забезпечення.

Наостанок слід згадати про те, що до виходу готується і топовий iPad Pro, який, вже звично, буде доступним у двох діагоналях. За роботу нового покоління відповідатиме флагманська платформа Apple M3, яку станом на зараз ще не презентували. Крім цього, з новими iPad Pro буде випущена і нова клавіатура Magic Keyboard, яка буде більш схожою на “ноутбучну”, і буде зроблена з алюмінію (поточне рішення виготовляється з пластику). Також збільшиться розмір трекпаду, і з’являться нові сенсори, включно з акселерометром.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.