Samsung презентувала планшети Galaxy Tab S9 Fe та Galaxy Tab S9 FE Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung сьогодні презентувала два планшети “для фанатів” – Galaxy Tab S9 Fan Edition та Galaxy Tab S9 Fan Edition Plus. Обидві версії будуть доступними як лише з Wi-fi, так і з підтримкою 5G. Також слід зазначити, що в обох версіях використовується чіпсет Exynos 1380, є підтримка IP68 та фірмового стилуса Samsung S Pen.

У молодшій моделі використовується 11-дюймовий IPS-екран, у старшій – 12.4 дюйма, IPS. Частота оновлення в обох випадках складає 90 Гц, роздільна здатність – Full HD. Молодша модель може мати від 6 до 8 ГБ оперативної пам’яті, старша – від 8 до 12 ГБ. Внутрішньої пам’яті може бути від 128 до 256 ГБ, у обох моделях є підтримка карт пам’яті формату microSD.

У обох випадках використовується фронтальна камера з роздільною здатністю 12 МП. Головний модуль основної камери в обох випадках має роздільну здатність 8 МП, але у старшій моделі є ще один сенсор 8 МП. За автономність молодшої моделі відповідальний акумулятор об’ємом 8000 мАг, старшої – 10000 мАг. Підтримується швидка зарядка потужністю 45W, але моделі поставляються без блока живлення. Вартість молодшої моделі складає від 520 євро, старшої – від 700 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.